[vc_row][vc_column][vc_column_text]Egyre többet süt a nap, ezért természetes az igény a fényvédelem iránt. Ilyenkor vannak dilemmában a szemüvegviselők, hiszen a dioptriás napszemüvegek nem minden kerettel valósíthatóak meg, továbbá cserélgetni kell a kereteket: ha süt a nap igényeljük a napszemüveget, ha borús az idő, felvennénk a hagyományos kivitelűt. Mit lehet tenni?

Viszonylag régóta elérhetőek a fényre sötétedő szemüveglencsék, és évről évre komolyabb fejlesztéseknek köszönhetően egyre kiválóbb minőségben biztosítják a fény és UV védelmet. Egyetlen hátrányuk van, mégpedig borús időben is sötétednek, ez pedig bizonyos élethelyzetekben problémát okozhat.

Itt a tavasz, a nyár eleje, és nyakunkon az esküvői szezon, ilyenkor sok fotó készül rólunk. Borúsabb időben furcsán mutatunk a képeken fényre sötétedő szemüveglencséinkben.

Az M-Optika tavaszi akciójában erre a helyzetre is megoldást találtunk: Transitions fényre sötétedő (egyfókuszú) szemüveglencséje mellé adunk ajándékba egy pár színezetlen szemüveglencsét. Ehhez már csak egy jó keretet kell választani, és két minőségi szemüvegünk lesz.

A fényre sötétedő kivitelt ajánlanánk az év nagyobb részére, azonban ha olyan élethelyzet áll elő, amikor az enyhén sötét lencsék zavaróak, rögtön ott a hagyományos szemüveg.

A Transitions fényre sötétedő szemüveglencsék többszörös védelmet nyújtanak szemünknek: teljeskörű UV védelmet biztosítanak, amit legjobban az bizonyít, hogy az UV fény hatására színeződnek el. Teljes körű kék fény védelmet biztosítanak, így számítógépes tevékenységekhez is kiválóak. Emellett kitűnő felületkezelésüknek köszönhetően meggátolják a hátulról érkező UV fény visszaverődését, és 99%-os csillogásmentességük meggátolja a lencse zavaró csillanásait.

A fiatalok részére is kedvező lehet ajánlatunk, hiszen a Transitions fényre sötétedő lencsék immár nem csak 3 színben érhetőek el, hanem 7 színben hagyományos kivitelben. Ezen felül pedig óriási siker az Transitions XTRActive, amely az autó szélvédője mögött is változtatja a színét. Ha pedig igazán meg szeretnénk mutatni egyéniségünket, akkor a Transitions Flash to Mirror tükrös kivitelt javasoljuk, amely enyhén tükrös felületével igazi siker.

Ha Önnek fényre sötétedő szemüveglencsére van szüksége, feltétlenül jelentkezzen be látásvizsgálatunkra, amelyet online is megtehet az alábbi gomb megnyomásával:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Bejelentkezés látásvizsgálatra” color=”pink” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.variluxmester.hu%2Fidopont-foglalas%2Fm-optika||target:%20_blank|” button_block=”true”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_facebook type=”button_count”][/vc_column][/vc_row]