Rólunk

Ahol a szemüveg Önnek szeretettel készül!
További információk

Bakonyi Erzsébet Helga

látszerész mester, az M-OPTIKA tulajdonosa és üzletvezetője vagyok.

1986-ban végeztem el a Látszerész és fotócikk iskolát. 1987-től az OFOTÉRT szemüvegüzemében sajátítottam el a műhely munka rejtelmeit. 1990-től egy látszerész üzletben tanultam meg a vásárlókkal való bánásmódot, az eladás technikáját és szeretetét. Később egy magyar tulajdonú nagykereskedelmi cégnél ismerkedtem tovább a szemüveglencse gyártás rejtelmeivel és az optikai cikkek kereskedelmével.
10 év intenzív tapasztalatszerzés után 1995-ben saját lábra álltam és megnyitottam első optikai üzletemet a 18. kerületi Baross utcában. Egy esztendő múltán sikerült tovább bővülnöm és megnyitottam újabb üzletemet a 17. kerületi SZTK épületében.
Nagy előrelépés volt a vállakozásom életében, amikor 1998-ban megnyílt a jelenlegi, dekoratív és tágas szalonom, amelyben exkluzív körülmények között gyermek és felnőtt orvosi szemvizsgálatot, valamint optometriai látásvizsgálatot nyújtunk a vásárlóinknak.
Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy mind a vizsgálati műszereim, mind a szemüvegkészítéshez használt műhelyberendezéseim a legkorszerűbb színvonalat képviseljék.
A szemüvegek elkészítését saját magam végzem, a műhelymunka a legszeretettebb feladat a szakmámban. Szeretek alkotni és szép szemüvegeket varázsolni, egyedi elképzeléseket megvalósítani. Fantasztikus érzés, amikor a kezeim közül kikerülő szemüvegek az éleslátás felemelő élményét adja a vásárlóimnak.
Két gyermekem nevelése mellett az optikai szalonom fejlesztése és a szakmai tudásom gyarapítása a legfőbb hobbim.

Essilor Varilux

Szemüveglencséinket többségében a világ egyik vezető optikai cégétől, a francia Essilortól szerezzük be. Szaktudásunknak és minőségi munkánknak köszönhetően el is nyertük az igazán megtisztelő Varilux Mester Optika címet.
Az Essilor cég több mint 100 éve dolgozik azon, hogy innovációs tevékenységét a szemüvegviselők szolgálatába állítsa. Különbféle távoli és közeli korrekcióra egyfókuszú és többfókuszú, vékonyított lencse variációk közül lehet választani. Az Essilor speciálisan a gyermekek számára is gyárt szemüveglencséket, amelyeket a csöppségek egyedi igényeinek is képesek maximálisan megfelelni.
Egészséges életmóddal és különböző kozmetikai kezelésekkel jelentősen csökkenthetjük az öregedés látható jeleit. Szemünk romlását azonban sajnos nem tudjuk megállítani. 40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodó-képességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának nevezzük.
Szerencsére erre a problémára már van megoldás. A látáskorrekció legkorszerűbb módja 40 év felett a multifokális (progresszív) szemüveg, melyet több mint 50 éve a piacvezető Essilor fejlesztett ki Varilux márkanéven. A Varilux márkájú lencsék a kategóriájukban a piac legjobbjai közé tartoznak. Ez az első olyan szemüveglencse, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra: közelre, munkatávolságra (számítógép előtt) és távolra egyaránt. A Varilux Digitime lencsék kifejezetten az elektronikus eszközök kijelzői okozta szemfáradtság tüneteinek megelőzésére és enyhítésére megalkotott multifokális szemüveglencse, elsősorban modern irodai környezetben dolgozó szemüvegviselők számára, illetve azoknak is, akik egyszerre többféle digitális eszközt használnak és gyakran váltogatják is azokat. A Digitime lencsék elérhetők személyre szabott változatban is, mely a szemüvegkeret adatainak figyelembevételével készül. Pihentesse szemét elektronikus kijelzők használata közben is!

Csapatunk

Természetesen egy jó csapat nélkül nehéz hosszú távú sikereket elérni! Az elmúlt több mint 20 évben szakértő kollégáim segítségével vittük sikerre az M-OPTIKÁT. Judit, Kati, Brigi és Zsuzsa. Az Ő munkájuk is kell ahhoz, hogy Ön mindig a legnagyobb figyelmet és a legjobb szaktanácsokat kapja!
Dr. Nagy Zsuzsanna szemész szakorvosi, Tóth Brigitta pedig optometriai szemvizsgálattal várja a felnőtt és gyermek pácienseinket a jól felszerelt, modern szemészeti vizsgálónkban. Zsuzsanna és Brigitta szaktudása és a korszerű műszerezettségünk záloga a precíz és alapos vizsgálatnak. A vizsgálat alatt a látóélességen kívül egyéb szemészeti problémák (szürkehályog, stb.) diagnosztizálására is sor kerülhet.

Tóth Brigitta

Tóth Brigitta

Optometrista

Szántóné Kővári Katalin

Szántóné Kővári Katalin

Látszerész eladó

Csőszné Radics Judit

Csőszné Radics Judit

Látszerész eladó

Várjuk üzletünkben!

Forduljon hozzánk bizalommal mindenféle szemészeti és optikai kérdéssel. Az M-Optika csapatának szakértelme és vidámsága garancia a minden paraméterében tökéletes szemüvegre, kontaktlencsére. A barátságos kiszolgálás mellett szívesen megkínáljuk egy jó kávéval vagy teával is. Büszkék vagyunk rá, hogy az Ön személyre szabott szemüvegét mi készíthetjük el!
Szeretettel várjuk Önt és kedves családját a szalonunkba!