[vc_row][vc_column][vc_column_text]Itt a nyár, és ilyenkor egy picit meglassul az élet. Sokan elmennek nyaralni, indul a fesztiválszezon, tengerpart, Balaton, túrázás. Számtalan kihívással nézünk szembe ilyenkor optikai értelembe véve. Mit is jelent ez? Olvasson tovább

Ha eljön a nyaralás ideje, elkezdünk készülődni: új fürdőruha, új túracipő, új bőrönd…új szemüveg? Nem lehetetlen, hiszen kedvezményeink rendkívüli segítséget biztosítanak Önnek.

Lássuk mivel szolgálhatunk egy 40 év feletti szemüvegviselő számára.

Multifokális szemüveglencse akció, színezetlen lencsékkel: 2005-ben jelent meg a Varilux Physio multifokális szemüveglencse. Akkoriban a legnépszerűbb prémium szemüveglencseként tartották számon, és azóta megújult. Az új generációs Varilux Physio 3.0 szemüveglencsével kitűnően tud olvasni, akár rosszabb fényviszonyok között is. A gyártás során maximálisan figyelembe veszik az eltérő jobb-bal oldali dioptriákat. Emellett pedig rendkívül széles látóteret biztosít.

Kinek ajánljuk? Tulajdonképpen bárkinek, aki multifokális szemüveglencsét szeretne vásárolni, és szükséges a széles látótér. Emellett pedig azoknak, akik szeretnének jelentős kedvezménnyel egy prémium kategóriás multifokális lencsét vásárolni.

physio-akcio-kepe_fb

 


 

Fényre sötétedő multifokális szemüveglencsék: továbbra is a 40 feletti korosztály számára szeretnénk kedveskedni, az új generációs Varilux X design lencsék akciójával. A Transitions fényre sötétedő szemüveglencséket a színezetlen lencsék árában adjuk.

Miért nagyszerű a fényre sötétedő szemüveglencse? Önnek nem kell alkalmazkodni a megváltozott fényviszonyokhoz, amin kilép a szabadba, a lencse egyből dolgozni kezd. Amikor pedig zárt helyre lép, a lencse kivilágosodik. Külön kiemelnénk, hogy Transitions szemüveglencséink a hagyományos barna-szürke-zöld színeken túl smaragd, zafír, ametiszt és borostyán színekben is kaphatóak.

 

Képtalálat a következőre: „transitions style colors”

 


 

 

Fiatalok számára is fontos az UV védelem, ezért róluk sem feledkeztünk meg: dioptriás napszemüveglencse akciónkban vásárolhatnak színezett vagy polarizált napszemüveglencsét.

Miért hasznos ez? A polarizált szemüveglencsék kialakításuk miatt jelentősen csökkentik a sík felületekről érkező csillogásokat, így biztonságos autóvezetés és vízparti tevékenységek közben, továbbá színkiemelő hatásuk miatt esztétikai élményt is biztosítanak a viselő számára. Ezeket a szemüveglencséket 30% kedvezménnyel vásárolhatják meg üzletünkben.

 

dioptriás napszemüveglencse akció

 


 

Ezek mind színes lencsék voltak, Önnek azonban színezetlen lencsére van szüksége? Próbáltunk mindenkire gondolni! Egyfókuszú (távoli) szemüveglencséinket 30% kedvezménnyel biztosítjuk.

Teljeskörű UV védelemmel és komfortos Crizal tükröződésmentesítéssel ellátott szemüveglencséinket 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg.

Ezek a lencsék ideálisak pótszemüvegnek, ha Ön kontaktlencsét visel, állandó távoli vagy olvasó szemüvegként remekül megállják a helyüket. Crizal tükröződésmentesítésük miatt 97%-os fényáteresztéssel rendelkeznek, azaz olyan, mintha nem lenne lencse a szemüvegkeretében.

szemüveglencse akció

 

Mindezeket pedig bármilyen szemüvegkeretbe el tudjuk helyezni, nehéz lenne kiemelnünk márkáinkat. Azonban a teljesség igénye nélkül elmondhatjuk, hogy üzletünkben minőségi szemüvegkeret választékkal várjuk, Silhouettes, Chopard, Swarovski, Mont Blanc és további 30 márka képviseletével.

Jelentkezzen be látásvizsgálatunkra online:

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Bejelentkezem látásvizsgálatra” style=”3d” color=”danger” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.variluxmester.hu%2Fidopont-foglalas%2Fm-optika|||” button_block=”true”][/vc_column][/vc_row]