Ismét itt az ősz, és ismét itt az ajándék Varilux multifokális szemüveglencse. Évek óta sikeresen futó akcióról beszélünk, de mi lehet ennek a szuper kedvezménynek a háttere? Miért szeretik a vásárlók az ajándék multifokális szemüveglencséket?

Először is tudni érdemes mire képesek a multifokális szemüveglencsék?

Ezek a lencsék segítenek a 40 év feletti szemüvegviselőknek, hogy minden távolságra élesen lássanak. Ez úgy valósul meg, hogy a lencse dioptriája pontról-pontra változik, ahogy haladunk lefelé, egyre erősödik a lencse “pluszos” irányba, azaz mínuszos lencse esetén gyengül az értéke.

Ez a jellemző azonban megkívánja, hogy helyesen használjuk a szemüveget. Mivel lefelé erősödik a lencse törőereje, ezért szükség lehet apróbb fejmozdulatokra, emelésre. Viszont a lencse kialakítása függ attól melyik minőségi szintet vásároltuk meg. Egy belépő kategóriás lencsénél például a köztes része (amelynek segítségével láthatunk karnyújtásnyi távolságot, íróasztalon található dolgokat, konyhapultot) beszűkülhet. Emiatt a klasszikus multifokális lencséket nem ajánljuk hosszantartó számítógépes munkához, ilyenkor munkaszemüveget javaslunk.

A hagyományos multifokális lencse és a munkaszemüveg lencse között a különbség a kialakításban van: ahol a klasszikus gyenge, a munkaszemüveg ott erős: rendkívül széles látóteret biztosít monitor távolságra.

Természetesen egy magasabb minőségű lencsével már határozottan jobb a helyzet, sokkal kényelmesebb, azonban szakmai alapon továbbra is a munkaszemüveget javasoljuk számítógépes munkához.

Milyen lehetőségei vannak futó akciónkban?

Klasszikus multifokális lencse mellé választhat munkaszemüveget: ezt fentebb tárgyaltuk, sokkal könnyebb lesz a munkavégzés az úgynevezett munkaszemüveggel, vagy munkaprogresszív lencsével.

Varilux multifokális lencse munkaszemüveggel

Klasszikus multifokális lencse mellé választhat fényre sötétedő lencséket: egyértelműen a napvédelem a fő szempont ebben az esetben, de kevesen tudják, hogy a fényvédelmen kívül káros kék fény ellen is védenek ezek a típusú lencsék. Hét szín közül választhatunk, így bármilyen keretet is választottunk, a fényre sötétedő lencse színe illeszkedni fog hozzá.

multifokális szemüveglencse akció

Klasszikus multifokális lencse mellé választhat dioptriás napszemüveget: szintén napvédelemről beszélünk, de itt már nem alkalmazkodik a lencse színe a fényviszonyokhoz, hanem állandó színezésű. Így Ön napos időben is kiválóan tudja olvasni az újságot/könyvet, láthatja a mobiltelefon kijelzőjét. Ebben az esetben dönthet a színezett lencse és a polarizált lencse között. A polarizált lencse előnye, hogy csökkenti a zavaró vakítást.

Klasszikus multifokális lencse mellé választhat autóvezetéshez használható multifokális lencsét: annak érdekében, hogy érthető legyen ez a verzió, kicsit hosszabb magyarázatra van szükség. Sötétben látásunk kicsit átalakul, sokkal erősebben működik a perifériás látás, és kevésbé jut szerephez az éleslátás. Emellett zavaró tényező lehet még a szembejövő autók fénye, amelyet szintén tompít az Eyedrive lencse. Továbbá autóban egészen másként tartjuk a fejünket, mint irodában, vagy a hétköznapi életben, ezért a multifokális zónákat úgy alakították ki, hogy ebben a környezetben is kiválóan teljesítsenek.

essilor-20180909-varilux-x-fb-hirdetes-1200-x-900-animalt4

Jól látható, hogy több verzió áll rendelkezésre, de milyen plusz szolgáltatás érhető még el?

Kevésbé közismert, de minde Varilux lencse mellé ajándék Prémium Garanciát biztosítunk, ami olyan, mint egy biztosítás: bármi történjen a szemüvegével a vásárlástól számított 2 éven belül, és mi kicseréljük Önnek a lencséket 75% kedvezménnyel! Lehet, hogy magasnak érzi a Varilux multifokális lencsék árát, de egy olyan védelmet biztosítunk, amely a legrosszabb esetben automatikusan aktiválódik Önnek, és az eredeti ár töredékéért tudjuk javítani Önnek a szemüvegét.

Képtalálat a következőre: „varilux prémium garancia”

Mit kell Önnek tennie?

Jelentkezzen be látásvizsgálatunkra, akár online. Így a kiválasztott időpontban (egyeztetés után) kizárólag Önnel fogunk foglalkozni, nem kell sorban állni. Vizsgálatainkra garanciát vállalunk természetesen.

Válasszon gazdag szemüvegkeret választékunkból, és mi olyan lencsét ajánlunk Önnek, amely tökéletesen alkalmazkodik az Ön mindennapi tevékenységeihez!

Mont Blanc szemüvegkeretSwarovski szemüvegkeretChopard szemüvegkeretChopard szemüvegkeretmuanyag-keret

Sok szeretettel várjuk üzletünkben!