Ismert tény, hogy 40 éves kor felett látásunk elindul egy úton, amelynek jellemzője, hogy közelre egyre kevésbé látunk tisztán, mellette pedig korrigálnunk kell a távoli látásunkat is. Az ilyen helyzet megoldására fejlesztették ki a multifokális lencséket, amelyekről már korábban írtunk.

Új év, új termékek, új kampányok segítik életünket, és kezdetben rögtön egy igazi nagyágyúval várjuk 40 év feletti vásárlóinkat. Köztudott, hogy minél magasabb minőségű multifokális lencsét vásárol valaki, annál szélesebb lesz az a tartomány, ahova élesen fog látni.

Üzleti partnerünk, az Essilor ezért egy igazán nagyvonalú akcióval szeretné segíteni azokat a szemüvegviselőket, akik most próbálnák ki először a multifokális élményt, hogy kezdjék rögtön az egyik legjobb termékükkel. Aki pedig tapasztalt multifokális lencse viselő, annak kifejezetten előnyös lehet egy minőségi váltás, hiszen az egyik legmagasabb kategóriát adjuk most jelentős kedvezménnyel.

Létezik szemüveglencse tökéletes védelemmel?

Az akció 2018. februárjában lesz elérhető, de nem érdemes sokáig gondolkodni, hiszen tipikus esete az “egyszer volt Budán kutyavásár”-nak: a hónap végén vége az ajánlatnak, és utána egész más termékek, egész más konstrukcióval lesznek elérhetőek.

Tulajdonképpen miről is beszélünk?

A Varilux Physio legújabb gereációja a 3.0 névre hallgat. Azaz ez már a harmadik generációs Varilux Physio szemüveglencse, amely a széles látóterű jelzőt méltán kiérdemelte. Egész napos viseletre alkalmas, a számítógép használatot is jelentősen megkönnyíti a viselése. Legnagyobb előnye pedig a rendkívül széles olvasó terület, így kevésbé kell a fejünket mozgatni olvasás közben.

physio-akcio-kepe_fb

És akkor az ajánlat:

Ez a szemüveglencse vékonyítás nélkül csaknem FÉLÁRON lesz elérhető.

Jó-jó, ilyet láttunk már…mondhatnák a fanyalgók. De ha Önnek vékonyított kivitelre van szüksége, akkor UGYANAZON az áron lesz elérhető, mint a vékonyítás nélküli verzió csaknem FÉLÁRON. Így 40-60% kedvezménnyel juthat hozzá legújabb multifokális szemüveglencséihez.

Mire van Önnek szüksége?

Először is egy remek, garanciát tartalmazó látásvizsgálatra, amelyet üzletünkben, a Rákoskeresztúr városközpontban található szolgáltatóházban el is végzünk. Üzletünk a Posta és az OTP között van. Szemészorvos vagy optometrista áll az Ön rendelkezésére.

Ha megvan a vizsgálat, választunk egy minőségi szemüvegkeretet, és ajánlunk Önnek szemüveglencséket.

Mit kap 59.900 Ft-ért?

Egy darab Varilux Physio 3.0 legújabb generációs szemüveglencsét, amelynek eredeti ára: 119.900 Ft!

Önnek kettőre lesz szüksége. Az ár tartalmazza a lencsét és a felületkezelést, továbbá VIS MAIOR biztosítást. Ha a szemüveglencse megkarcolódik, eltörik, rálép, megrágja a kutya, bármilyen baleset éri, akkor az Ön új lencséje 75% kedvezménnyel cserélhető. Igen ez benne van az árban, nincs külön költsége!

Emellett teljeskörű látásvizsgálat, minőségi szemüvegkeret, és szakértelem fogadja Önt.

 

Bejelentkezés látásvizsgálatunkra:

Bejelentkezés szemvizsgálatra