Manapság egy termék legmagasabb szintű kialakítása akkor valósul meg, ha azt személyre szabott kivitelben is el lehet érni.

Milyen előnyöket rejt magában egy személyre szabott szemüveg?

A szemüvegkeret 3-4 ponton illeszkedik a viselőhöz, a két fülön illetve az orrunkon, egy vagy két helyen attól függően, hogy fém vagy műanyag keretről beszélünk.

Azonban amikor multifokális lencsét helyezünk a keretbe, további 4 paraméter segítheti szemüvegünk gyors megszokását.

A pupilláink távolsága, a pupilláink magassága a keret aljától, a keret középrészének dőlésszöge, és a szemünk és a szemüveglencsénk közötti távolság.

Ezek azért lényeges részletek, mert egy multifokális lencsénél mindenképpen 3 dimenzióban kell gondolkodnunk, mind a keretet, mind a látásunkat illetően. Amikor távolra tekintünk, szemeink párhuzamos tengely mentén néznek előre, azonban minél közelebbre nézünk, annál jobban “összetartanak”. Ez jól ellenőrizhető, amikor vizsgálat közben közelítünk a páciens orra irányába, és neki követni kell ujjunkat, vagy az adott tárgyat.

Ezt hívják konvergenciának.

Mi köze a keret adatainak a szemünk mozgásához?

Nagyon sok! Ugyanis, ha a szemünk nem megfelelően tart össze közelre tekintéskor, akkor nem az olvasó karikán keresztül fogunk kitekinteni, így olvasáskor jobban kell fejünkkel utána korrigálni.

multi

Az M-optika elkötelezett híve a minőségi szemüvegeknek, ezért üzletünkben egyedülálló módon vagyunk képesek olyan adatokat megadni az Ön szemüvegének rendelésekor, amelyek szükségesek a személyre szabott szemüveg elkészítéséhez.

visioffice

Üzletünkben Visioffice készülék segítségével mérjük, 1/100 mm pontossággal az Ön viselési paramétereit, továbbá kiegészítjük az Eyecode adatokkal.

 

Ennél a mérésnél megvizsgáljuk az Ön szemforgáspontjának elhelyezkedését, és a lencse dioptriáit ennek megfelelően fogjuk finomítani.

Az eredmény? Rendkívül rövid megszokási idő, könnyű elfogadás, és nem Önnek kell szemüvegéhez alkalmazkodni, hanem fordítva.

Látogasson el hozzánk, és vegye igénybe a Visioffice nyújtotta előnyöket.