[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Bejelentkezem szemvizsgálatra online” color=”danger” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.variluxmester.hu%2Fidopont-foglalas%2Fm-optika||target:%20_blank|”][vc_column_text]Sokszor előfordul, hogy hétvégén van időnk átgondolni, mi mindent kéne tennünk a jövő héten, vagy éppen mit felejtettünk elvégezni ezen a héten. Ilyenkor nagy segítség, ha az interneten lehetőségünk van néhány teendő megoldására.

Az M-optika élen jár a fejlesztésekben. Egészen korán kezdtünk el foglalkozni a multifokális lencsékkel, hogy a 40 feletti korosztálynak kitűnő megoldást nyújtsunk, hogy kényelmesebb legyen az életük. Kezdettől fogva elérhető gyermek szemészeti vizsgálatunk, így az egész családot ki tudjuk szolgálni szemüveggel.

Veszélyes kijelzők és a tökéletes védelem

Kijelzők elleni védelem, multifokális lencséken is

 

Egészen korán beszereztünk olyan műszereket, melyek segítségével képesek vagyunk személyre szabott multifokális lencséket értékesíteni. Ezek mind-mind nagyon komoly beruházások.

Személyre szabott multifokális lencsék feljelölésére alkalmas berendezés a Visioffice

 

2017-ben pedig nyitottunk az internet felé, de nem csak a “szokásos” módon, hanem egy egész új kezdeményezés résztvevői vagyunk.

Az M-optika kezdettől fogva tagja a Varilux Mester Club-nak, Magyarország minőségi multifokális szemüveg készítőinek csoportjának, és a Varilux Mester Club az idén úgy döntött, hogy bevezeti az online bejelentkezési lehetőséget.

 

Ezért egyedülálló módon lehetősége van Önnek arra, hogy szemvizsgálatainkra online, akár éjjel, bejelentkezzen 🙂

Ezzel is szeretnénk nyitni azon szemüvegviselők felé, akik nyitottak az újdonságokra, az információs forradalmat lehetőségként élik meg, és bátran jelentkeznek online felületünkön keresztül.

Mi az üzletben email formájában kapjuk meg az Ön jelentkezését, rögtön a jelentkezés pillanatában, és egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy mikor van szabad időpontunk. A hétfői napot azonban kivettük, hiszen ez a nap a legzsúfoltabb, és szeretnénk elkerülni a dupla foglalást.

Egy szemvizsgálathoz idő kell, és nem szeretnénk sem pácienseinket, sem doktornőnket siettetni egy téves foglalásért.

Ezért Önt is arra buzdítjuk, jelentkezzen be szemvizsgálatunkra, vagy hívjon minket telefonon keresztül, kommunikáljunk, akár a facebook oldalunkon keresztül.

2017. május hónapban Ön 30% kedvezménnyel vásárolhat multifokális lencsét, vagy fényre sötétedő szemüveglencsét.

Személyre szabott multifokális lencse akció, 30% kedvezménnyel

Személyre szabott multifokális lencse akció, 30% kedvezménnyel

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]