Szemünkön keresztül érkezik az információk 80%-a. Ez azt jelenti, hogy ez a legfontosabb érzékszervünk. Bizonyos tevékenységeket nem is tudnánk elképzelni nélküle.

 

Képzelje el, hogy az Ön orvosa nem lát megfelelően…ugye nem lenne kellemes? A gyógyszerek adagolását nem tudná felírni Önnek, így vagy többet, vagy kevesebbet kéne bevenni az adott gyógyszerből. Vagy bizonyos dolgokat nem tudna észrevenni, mert a látása korlátozott.

orulne_neki_1

Képzelje el azt is, hogy az Ön munkájában mit jelentene az, ha Ön nem látna megfelelően? Milyen hibára ad lehetőséget a rossz látás? Rosszul ad vissza pénzt? Esetleg nem látja az úton a szembejövő autót? Vagy elszámol egy tizedes vesszőt?

Bármelyik esetet hozzuk fel példaként, mindegyiknek beláthatatlan következményei lennének. Miért érdemelne az Ön munkája kevesebbet? Természetesen számunkra nem csak az orvos, hanem bármelyik munkavállaló, nyugdíjas, tanuló látása a legfontosabb, nem lehet különbséget tenni.

orulne_neki_3-5

Ezért ha Ön ellátogat hozzánk, akkor teljes körű látásvizsgálaton állapítjuk meg a legjobb szemüvegértéket Önnek.

Ha Önnek közelre és távolra is szüksége van szemüvegre, akkor a multifokális lencséket javasoljuk, amelyek a tavaszi akciónk keretében 30% kedvezménnyel kaphatóak, és teljeskörű UV védelmet biztosítanak.

Látogasson el hozzánk, és kiválasztjuk az Önnek legtökéletesebb szemüveget.