[vc_row][vc_column][vc_column_text]Télen havas hegycsúcsok, nyáron pedig zöld lejtők. Sítúrák, hideg, hó, havasi gyopár. Nagyjából ennyit tudunk erről a hegységről, esetleg még beugranak elsőre bizonyos képek, szavak. Egy valami azonban nem biztos, ismert tény: igen sok köze van az Alpoknak a szemüvegekhez.

Ausztria egyik meghatározó terméke a Swarovski kristály, illetve egészen pontosan egy igazi osztrák brand. A kristályokat az Alpokban bányásszák, illetve ott található a Swarovski üzem is, ahol értő műgonddal csiszolják a kristályokat a megfelelő alakra-méretre. Majd ezután ezek a kristályok elfoglalják helyüket egy dohányzóasztalon, gyűrűben, esküvői ruhán, vagy szemüvegben-napszemüvegben.

 

swarovski napszemüveg

A Swarovski cég Daniel Swarovski öröksége, ő volt az, aki szerette volna elterjeszteni az ékszerviselést a kevésbé gazdagok körében. Ennek érdekében nem drágaköveket helyezett el az ékszerekbe, hanem csiszolt hegyikristályokat.

Ma a cég számtalan termékhez adja munkájának gyümölcsét, többnyire a divat területén találkozhatunk a cég nevével, de meglepő módon az autópályák mentén is jelen lehetnek, bár erről nem derül ki semmi utazásunk során: a sáv elválasztók fényvisszaverő felületeit is a Swarovski cég fejlesztette ki, így a fehér csíkok jól láthatóak éjszaka.

Üzletünkben a Swarovski szemüvegkeretek és napszemüvegek várják új gazdájukat, így Önnek olyan divatos és elegáns szemüvegkerete lehet, amely nem hivalkodó, nincsenek rajta hatalmas logók, díszítések. Viszont megcsillan, amikor meg kell csillannia.

swarovski optikai keret

Diszkrét díszítése közkedvelt a hölgyek körében, de fontos tudni, hogy férfiak számára is gyártanak elegáns szemüvegkereteket.

A Swarovski cég az utóbbi időben felismerte az idők szavát, és egy picit a fiatalok felé is nyitott, hiszen sok fiatal érdeklődik a cég termékei iránt, ezért egy igen széles palettával rendelkező napszemüveg kollekciót jelentettek meg, illetve a reklámanyagokon is feltűntek a fiatal modellek.

swarovski napszemüveg

A Swarovski kereteket Crizal felületkezelésű lencsékkel javasoljuk, így az összhatás nagyon esztétikus lesz: a kövek csillogását nem nyomja el a lencse csillogása, mivel fényáteresztése közel 100%-os. Így úgy néz ki, mintha nem is lenne benne szemüveglencse.

A cég külön figyel a 40 feletti szemüvegviselőkre, és kereteiket úgy alakították ki, hogy multifokális lencse vásárlása esetén sem kell aggódni, hogy a lencse olvasórésze belefér-e? Ez kiemelten fontos egy progresszív lencse kialakításakor.

Üzletünk Varilux Specialistaként 3 hónappal hamarabb kezdte el forgalmazni a világon egyedülálló Varilux X multifokális lencséket, amelyek méltó párjai a Swarovski szemüvegkereteknek.

Új Varilux multifokális lencse

Sok szeretettel várjuk Rákoskeresztúron a Posta és az OTP között, tekintse meg Swarovski kollekciónkat.

Kérdése van? Tegye fel a Facebook Messengeren keresztül:

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_js]JTNDc2NyaXB0JTNFJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwd2luZG93LmZiQXN5bmNJbml0JTIwJTNEJTIwZnVuY3Rpb24lMjglMjklMjAlN0IlMEElMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjBGQi5pbml0JTI4JTdCJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwYXBwSWQlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlM0ElMjAlMjc5NTEwMDM0ODg4NiUyNyUyQyUwQSUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMHhmYm1sJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTNBJTIwdHJ1ZSUyQyUwQSUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMHZlcnNpb24lMjAlMjAlMjAlMjAlM0ElMjAlMjd2Mi42JTI3JTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTdEJTI5JTNCJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTdEJTNCJTBBJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTI4ZnVuY3Rpb24lMjhkJTJDJTIwcyUyQyUyMGlkJTI5JTdCJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwdmFyJTIwanMlMkMlMjBmanMlMjAlM0QlMjBkLmdldEVsZW1lbnRzQnlUYWdOYW1lJTI4cyUyOSU1QjAlNUQlM0IlMEElMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjBpZiUyMCUyOGQuZ2V0RWxlbWVudEJ5SWQlMjhpZCUyOSUyOSUyMCU3QnJldHVybiUzQiU3RCUwQSUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMGpzJTIwJTNEJTIwZC5jcmVhdGVFbGVtZW50JTI4cyUyOSUzQiUyMGpzLmlkJTIwJTNEJTIwaWQlM0IlMEElMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjBqcy5zcmMlMjAlM0QlMjAlMjIlMkYlMkZjb25uZWN0LmZhY2Vib29rLm5ldCUyRmVuX1VTJTJGc2RrLmpzJTIyJTNCJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwZmpzLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlJTI4anMlMkMlMjBmanMlMjklM0IlMEElMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlN0QlMjhkb2N1bWVudCUyQyUyMCUyN3NjcmlwdCUyNyUyQyUyMCUyN2ZhY2Vib29rLWpzc2RrJTI3JTI5JTI5JTNCJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTNDJTJGc2NyaXB0JTNFJTBBJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJmYi1wYWdlJTIyJTIwJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwZGF0YS1ocmVmJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZmFjZWJvb2suY29tJTJGbW9wdGlrYS5yYWtvc2tlcmVzenR1ciUyRiUyMiUyMCUwQSUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMGRhdGEtdGFicyUzRCUyMm1lc3NhZ2VzJTIyJTIwJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwZGF0YS13aWR0aCUzRCUyMjQwMCUyMiUyMCUwQSUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMGRhdGEtaGVpZ2h0JTNEJTIyMzAwJTIyJTIwJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwZGF0YS1zbWFsbC1oZWFkZXIlM0QlMjJ0cnVlJTIyJTNFJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJmYi14ZmJtbC1wYXJzZS1pZ25vcmUlMjIlM0UlMEElMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlMjAlM0NibG9ja3F1b3RlJTNFJTNDJTJGYmxvY2txdW90ZSUzRSUwQSUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUzQyUyRmRpdiUzRSUwQSUyMCUyMCUyMCUyMCUzQyUyRmRpdiUzRQ==[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row]