Amikor a multifokális lencsékről beszélünk, az egyik legfontosabb jellemző a látótér szélessége. Ha egy egyszerűbb, régebbi fejlesztésű lencséről beszélünk, kissé kulcslyuk effektushoz hasonló élménnyel találkozik a lencse viselője.

Ezért mi a Varilux S design lencsecsaládot javasoljuk.

Hogyan szolgálja Önt a Varilux S design multifokális lencse?

Ma a legkorszerűbb multifokális lencséket az Essilor cég gyártja, ugyanis ezek gyártásakor messzemenően figyelembe veszik a viselők igényeit. A szemüvegviselők első számú igénye, hogy kényelmes, könnyen használható progresszív lencsét kapjanak.

Group of senior friends with eyeglasses using digital tablet

A kényelmet a Varilux S design lencséknél a NANOPTIX technológia biztosítja. Ennél a technológiánál úgy tervezik meg a szemüveglencsét, hogy annak minden egyes pontja az éles látást szolgálja. A lencse minden egyes pontja “él”, azaz tökéletes, hintaeffektus mentes képet biztosít. Továbbá a különleges gyártástechnológiának köszönhetően még esztétikusabb, vékonyabb lencse kialakítására nyílik lehetőség.

Tell me good news! Serious grey hair senior man in shirt talking on the mobile phone and looking away while standing in front of the window

A széles látóteret pedig a Syncroneyes technológia biztosítja, ahol lemodellezik hogyan “szeretne” látni két szemmel együttesen a páciens, és ennek megfelelően osztják szét a gyártás a jobb és a bal oldalra. Így Önnek mindig kellően széles látóteret biztosít Varilux S design lencséje, kompromisszumok nélkül.

Kérjük tekintse meg aktuális ajánlatainkat, hiszen most kitűnő lehetőséget biztosítunk multifokális lencse vásárlására