Iskolakezdés, úgy tolltartó, új ceruza, új tornadressz, új szemüveg? Csak úgy pörögnek ki a tízezresek a szülők zsebéből, legendásan sokba kerül az iskolakezdés…és mi lesz mindezekkel az eszközökkel, ha valami probléma történik? Újra meg kell vásárolni, de milyen áron?

Kevesebb az ára, mint gondolná! Meglepő, de így van. Egy teljesen új “terméket” vezetett be az Essilor, mégpedig egy olyan biztosítást, amely probléma esetén segít. És ami a legjobb benne, hogy a legnépszerűbb termékekre ajándékba kerül.

Varilux multifokális lencsék esetén sok típusnál elérhető volt már korábban is a Prémium Garancia, most azonban az iskolakezdés alkalmából kiterjesztették a gyerekek által használt lencsékre is. Így ha a gyerek még nem tanulta meg használni a szemüveget, vagy valami gond történt az iskolában, amelynek a szemüveg látta a kárát, akkor a gyártó cég a vásárlástól számított első évben 75% (!) kedvezménnyel kicseréli a lencséket. A második évben pedig 50% kedvezménnyel.

premium-garancia

 

Ez azt jelenti, ha megkarcolódott a lencse, vagy talán egy labda áldozata lett, akkor kicseréljük jelentős kedvezménnyel. Ez néhány ezer forintot jelent csak az új lencse vásárlásakor.

És ami a legjobb az egészben: mindez egyelőre ingyenes szolgáltatás, azaz nincs felára a gyerekek részére!

Iskolakezdési akciónk az alábbi oldalon található: Kattintson a részletekért