Felületkezelések

Milyen védelmet nyújtanak a szemüveglencséken található felületkezelések?

A korszerű lencséken elengedhetetlen a legtökéletesebb védelem,amely nem csak a szemünket,

de magát a lencsét is megfelelően szolgálja. Ezért ajánljuk az Essilor Crizal termékcsaládot

Optifog: téli időszakban sújtja a szemüvegviselőket a párásodás jelensége, ami ellen nem sok mindent lehetett eddig tenni. Sokan félreértelmezték a lencsék vízlepergető hatását, és azt gondolták ez egyben páramentessé is teszi lencséjüket.
Ma viszont már elérhető az Optifog felületkezelés, amely ténylegesen páramentessé teszi szemüveglencsénket, így ha belépünk valahová a hideg utcáról, nem kell bajlódnunk a szemüveg levételével, és legyezgetésével, a pára nem fog zavarni minket.

Ajánljuk: postásoknak, futároknak, olyan munkahelyen, ahol különböző épületek között kell mozogni, “mínuszos” szemüvegviselőknek, illetve mindenkinek, akit nagyon zavar a párásodás

essilor-optifog-szemuveglencse-parasodas-ellen

Crizal Prevencia: ha Ön számítógéppel dolgozik, LCD kijelzőt vagy TV-t néz, esetleg mobiltelefonon szokott olvasgatni, gondoljon szeme egészségére. Ezek a kijelzők folyamatosan, az ibolya-kék tartományban is kibocsát, szemünknek káros fényt, amely ellen védelem szükséges.

Hosszútávú LED kijelző használat esetén megnő a kockázata a makula degeneráció kialakulásának, amely jelenleg nem gyógyítható betegség, és tényleges vakságot okoz.

A legkényelmesebb és leghatékonyabb védelmet ma az Essilor Crizal Prevencia biztosítja. A felületkezelés szűri a kék tartományt, így Önnek a lehető legtökéletesebb védelmet nyújtja, és egyben pihenteti az Ön szemét is. Kitűnő látáskomfortot biztosít akár egész napos viselet, akár csak a munkavégzés alatt.

Ajánljuk: számítógépen dolgozóknak, mobiltelefon használóknak, LCD TV tulajdonosoknak, és mindenkinek, aki szeretné védeni szemét a káros sugarak ellen.

Megoldások az UV védelemre: Amikor valaki szemüveget vásárol, az első kérdés az szokott lenni, hogy “Az UV ellen véd a szemüveglencse?”. Az M-Optika kiemelt figyelmet fordít ügyfelei szemének védelmére, és ha teljes körű UV-védelmet szeretne szemüveglencséjére, bármelyik Crizal termékkel megoldható. Az alap Crizal termékcsalád tagjai közül a szolgáltatások mennyisége a különbség, eszerint a lencsék lehetnek:

  • kitűnő keménylakk bevonattal rendelkezőek (Crizal Forte UV)
  • Könnyen tisztíthatóak, és antisztatikusak (Crizal Forte UV, Crizal Alizé UV)
  • Tökéletes tükröződésmentesítéssel rendelkezőek, és teljeskörű UV védelemmel ellátottak (Crizal Forta UV, Crizal Alizé UV, Crizal Easy UV)

Mindegyik Crizal felületkezelés védi szemünket nemcsak a szemből, de a hátulról érkező UV fények ellen is.

m-optika-szemuveglencse