Felnőttszemészet

Szemüveges páciensek vizsgálata, szemüveg ellenőrzés, új szemüveg rendelése mellett elvégezzük a teljes körű szemészeti szűrővizsgálatot is szürkehályog, zöldhályog irányában.
További részletek
Szemüveges páciensek vizsgálata, szemüveg ellenőrzés, új szemüveg rendelése mellett elvégezzük a teljes körű szemészeti szűrővizsgálatot is szürkehályog, zöldhályog irányában.

Belgyógyászati betegségek – pl. magas vérnyomás, cukorbetegség – szemfenéki szövődményeit figyeljük, ellenőrizzük. Munkahelyi és gépjárművezetői alkalmassági vizsgálatokat végzünk.

Kontaktlencse és vizsgálat

Napjaink kontaktlencséi modern választási lehetőséget nyújtanak a látáskorrekcióra szoruló emberek számára.

Egy alapos látásvizsgálat után a szem elülső szegmensének vizsgálata következik, melynek során megállapítjuk, hogy alkalmas-e kontaktlencse viselésére. Ma már a legkorszerűbb, magas oxigén-áteresztésű, nagyon vékony, ezáltal minimális idegentest érzetet keltő lágy kontaktlencsék (napi, havi, színes, tórikus) állnak rendelkezésre, mellyel megőrizhető szemünk épsége persze ehhez elengedhetetlen a rendszeres kontroll vizsgálat és konzultáció. Fedezze fel a kontaktlencse viselés szabadságát! Ma már nincs lehetetlen!

Nem csak fiatalok hordhatnak kontaktlencsét!

Ha elmúlt már 40 éves és szeretne kontaktlencsét viselni úgy, hogy minden távolságra élesen lásson, akkor a megoldás a MULTIFOKÁLIS kontaktlencse! Nem utolsó szempont az sem, hogy a kontaktlencse viselés esetén Ön is bátran válogathat a legdivatosabb napszemüvegformák között, hiszen látása a kontaktlencsével ugyanolyan tökéletes lehet, mint korábban a szemüvegével volt.

Optometria és kontaktológia

Tóth Brigitta
Hétfő: 10 –15 óráig
Kedd: 10 – 15 óráig
Szerda: 10 – 15 óráig
Csütörtök: 10 – 18 óráig
Péntek: 11 – 17 óráig
Szombat: 9 – 13 óráig

A vizsgálat díja

Üzletünkben való vásárlás esetén INGYENES.