Válasszon gyermekének divatos szemüvegkeretet, mi pedig 25% kedvezménnyel biztosítunk Önnek könnyített, törésálló, a digitális eszközök által kibocsátott kékfény elleni felületkezeléssel ellátott Essilor* szemüveglencsét! Továbbá PRÉMIUM GARANCIÁVAL is megajándékozzuk, ami egyszeri sérülés, vagy törés esetén 75% kedvezményt ad az új lencséből.

Az akció 2019.szeptember 9-től visszavonásig érvényes. Készpénzre nem váltható, más kedvezménnyel össze nem vonható. *Junior Airwear Prevencia UV szemüveglencse, –6 ,0 – +6,0 dptr./ 2 cyl. tartományban. *** Az akcióban szereplő Essilor* szemüveglencsét a gyermekek igényeire szabtuk, hiszen: • könnyített, • törésálló, • a digitális eszközök által kibocsátott kékfény elleni felületkezeléssel ellátott, • és a prémium garancia révén egyszeri sérülés esetén 75% kedvezményt adunk egy következő lencse árából! És hogy még miért érdemes minket választania? • Raktárkészletről dolgozunk, így gyermeke szemüvegét akár 1 órán belül haza is vihetik! • A pontos, precíz munkavégzés számunkra kiemelten fontos, hozzánk nem kell visszajárnia reklamálni! Legyen Ön is elégedett vevőink egyike! Ha bármilyen kérdése van felénk, keressen minket e-mailben, facebookon, vagy tele-fonon! És bíztassa ismerőseit hírlevelünkre történő feliratkozásra, így elsőként érte-sülhet akcióinkról, kedvezményeinkről! Zökkenőmentes sulikezdős heteket és napsütéses szeptembert kíván az M-Optika csapata!

Tudta? Üzletünkben gyermekszemész dolgozik, dr. Nagy Zsuzsanna hétfőnként 15-től 18 óráig várja a 3 éve feletti gyerkőcöket. A vizsgálatot követően a szükséges szemüveget üzletünkben akár azonnal el tudjuk készíteni! *** Elérhetőségeink: 1173 Budapest, Ferihegyi út. 93. Telefon: (06 1) 257 8408 Mobil: 06 20 49 96 455 E-mail: uzlet@moptika.hu