A kérdés nem is tűnik olyan irracionálisnak, ha mélyebben átgondoljuk mire van szüksége egy szemüvegviselőnek. Miért mondjuk ezt?

Egy szemüvegviselő általánosságban két igénnyel fordul hozzánk:

  • komfortos és tiszta látás
  • teljeskörű védelem

Ha Ön elmúlt 40 éves, akkor a korábbi bejegyzéseinkből kiderülhetett milyen megoldások állnak rendelkezésre. Csak emlékeztetőül: klasszikus multifokális lencse, munkszemüveg lencsével kiegészítve, vagy klasszikus multifokális lencse multifokális napszemüveggel kiegészítve. Esetleg kombinálni is lehet: fényre sötétedő multifokális lencse, napszemüveggel vagy munkaszemüveggel.

Group of senior friends with eyeglasses using digital tablet

Ha elmúlt 30 éves, akkor általános szemüveglencse, dioptriás napszemüveggel kiegészítve, esetleg sportoláshoz speciális sportszemüveg. A legjobb megoldás egy olyan kombináció, amely segít a szemfáradtság ellen, és fényre sötétedő.

woman wearing glasses close-up

30 éves kor alatt szintén ketté bonthatjuk a fényvédelmet és a napvédelmet, de ebben az időszakban elégséges egy szemüveg fényre sötétedő kivitelben.

post_2

Megfigyelhetjük, amint nő az életkor, úgy érdemes szétválasztani a munkafolyamatoknak megfelelő látásélességet biztosító szemüvegeket, hiszen ekkor a szemünk kevésbé képes alkalmazkodni a különböző távolságokra.

A fényre sötétedő kivitel viszont egyértelműen a komfortérzetünket javítja, és emellett védi szemünket a káros kék fényektől és UV fénytől.

Így elmondhatjuk: egy szemüveg elég lehet, de 40 éves kor felett javasolt a több szemüveg. Hogyan tudjuk mindezt megvásárolni?

Erre a legalkalmasabb a Varilux 1+1 akciónk, és ebben az esetben az alacsonyabb árú lencséket ajándékba adjuk.

Egy teljeskörű látásvizsgálatnak kell megelőznie a szemüvegvásárlást, ezért javasoljuk, hogy jelentkezzen be szemvizsgálatunkra.

Kérjük jelentkezzen be az alábbi elérhetőségeken

Várjuk szeretettel üzletünkben.