Itt a tavasz, süt a nap, egyre többet tartózkodunk a szabadban. Szerencsére, hiszen mindenkinek szüksége van a napfényre, a társaságra, hogy jól érezze magát.

Ilyenkor hagyományosan a fényre sötétedő lencsék köré épülnek kampányaink, jelenleg ezek a termékek a legnépszerűbbek. Igen ám, de milyen keretet válasszunk fényre sötétedő lencséink mellé?

Fontos tisztában lenni a fényre sötétedő lencse működésével: a lencsét ért UV fény hatására a lencse színe megváltozik. Így a lencse 3 színben látható a nap folyamán, teljesen átlátszó beltérben, enyhén színes borús időben, és teljesen sötét napfényben.

A keretválasztást ennek megfelelően célszerű megoldani, hiszen a szemüvegnek jól kell kinéznie beltérben, és sötét állapotában is, sőt félig színes állapotára is gondoljunk.

A fiatalok általában idegenkednek a lencsétől, azt mondják öreges, papás, nem tetszik. Nos a Transitions cég rájuk is gondolt, amikor a 2017-es kollekcióját kihozta 🙂

Egyrészt új színeket alkalmaztak: smaragd, borostyán, zafír, ametiszt. Mind a klasszikus Transitions színek árnyalatai, a szürkének, barnának és a zöldnek. De sokkal divatosabbak 🙂

Másrészt pedig megjelentek a tükrös fényre sötétedő lencsék is, amelyekből mutatunk egy kis ízelítőt:

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/z9tqAbpwBNo” align=”center”]

Tehát ma, 2017-ben elmondhatjuk, hogy a Transitions fényre sötétedő lencsék rendkívül divatosak, merészek, dinamikusak, és fiatalosak.

Milyen keretet válasszunk hozzájuk?

Ha figyelembe vesszük a lencse színének változását, akkor feltétlenül játsszunk el a műanyag keret gondolatával. Ezek a keretek világos lencsével is nagyon trendivé tesznek minket, de igazi előnyük akkor látható, ha a lencse besötétedik. Ilyenkor tökéletes napszemüvegként használhatjuk őket.

Variációk divatos műanyag keretekre:

muanyag-keret4muanyag-keret5muanyag-keretmuanyag-keret2muanyag-keret3

Miért is írunk erről? Ahogy a cikk elején említettük, jelenleg fut a fényre sötétedő lencse akciónk, amely mind multifokális Varilux lencsékre, mind pedig hagyományos távoli szemüveglencsékre vonatkozik.

Várjuk sok szeretettel üzletünkben, és garantáljuk, hogy megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő szemüveget 🙂