Az átlagos szemüvegviselő néha ezzel a két szóval jellemzi a multifokális lencsékhez való hozzáállását.

Sokan büszkeségből nem viselik szemüvegüket, mások pedig úgy gondolják a multifokális lencse nem jó konstrukció, hiszen egy közelebbi ismerős sem tudta megszokni.

Szeretnék eloszlatni ezeket a kételyeket.

Ha Önnek egy vizsgálat során szemüvegviselést javasolt a szemészorvos, vagy optometrista, akkor nem ront az Ön helyzetén a szemüveg tényleges viselése. Sőt, inkább segíti a mindennapi életét. Szeme nem fog ellustulni, és mindig élesen fog látni. Miért vonná meg bárki is magától ezt az előnyt?

Egy multifokális lencse megszokása több tényező függvénye. Általánosságban el lehet mondani, hogy egy jól illesztett, kitűnően vizsgált multifokális szemüveg problémamentesen viselhető.

Tell me good news! Serious grey hair senior man in shirt talking on the mobile phone and looking away while standing in front of the window

Amennyiben nem tudja valaki megszokni, akkor meg kell vizsgálni milyen tényezők segíthetnek a helyzeten. Előfordul azonban az is, hogy valaki tényleg nem tudja megtanulni használni a szemüveglencsét, ebben az esetben a megszokási garancia segíthet.

Group of senior friends with eyeglasses using digital tablet

Az M-optika Varilux Mester üzlet, azaz jelentős tapasztalattal rendelkezünk a multifokális lencsék terén. Elmondhatjuk, hogy üzletünkben rendkívül kevés olyan esettel találkoztunk, amikor valaki nem tudta megszokni a szemüvegét, helytelenül elkészített szemüveg pedig ki sem kerülhet a kezeink közül.

Éppen ezért javasoljuk, hogy aki tart egy kicsit a multifokális lencséktől, látogasson meg minket, és engedje, hogy segítsünk kiválasztani az Ön igényeinek és pénzügyi lehetőségeinek legmegfelelőbb szemüveget.

20838323 - beautiful senior woman wearing eyeglasses

A magas minőségű Varilux multifokális lencsék csak Önt várják, jelentkezzen be szemvizsgálatunkra, és éljen a kedvezményekkel.