Nem túl rég hallottunk először részletesebben a tengerentúli “black friday” akciókról, és elképedve figyeltük, ahogy emberek tolakodnak a különböző termékekért az áruházban.

Majd ez az akció-sorozat eljutott hozzánk is a kiskereskedelembe.

Most mi is gondoltunk egyet, és arra jutottunk, hogy segítsünk vásárlóinknak. Sokszor halljuk a vásárlóktól, hogy nagyon jó lenne az általunk (szakmai alapon ajánlott) szemüveg, ám jelenleg nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű pénz.

black-friday-esemeny4

 

Ezért azt a döntést hoztuk, hogy a black friday alkalmával a szemüveglencséket 50% kedvezménnyel biztosítjuk. Szerencsére sok cég nem ismeri fel az ilyen akciók jelentőségét, és 20-30% kedvezményekkel próbálják behívni a vásárlókat, mi viszont együttműködve üzleti partnereinkkel igazán magas kedvezménnyel várunk mindenkit.

Azaz a szemüveglencsék katalógus árát megfelezzük, nem árazzuk fel a termékeinket, hanem tényleges akciót biztosítunk két napra.

Ilyenkor nagyon megéri minőségi szemüveglencsét választani, legyen szó akár multifokális lencséről, akár fényre sötétedő lencséről, akár monitor szűrő rétegről.

És természetesen az sem mindegy, mibe helyezzük ezt a lencsét, ezért a szemüvegkeretekre további 10% kedvezményt biztosítunk