Élje életét korlátok nélkül! A szemüveglencse technológia folyamatosan fejlődik, ami tegnap technikailag megvalósíthatatlan volt, az mára valóság.

Amikor az első jól használható multifokális lencsék megjelentek, akkor 1990-et írtunk. Ha vissza emlékezünk milyen volt az élet a 90-es években, akkor megállapíthatjuk, hogy jelentős változás állt be életünkben.

Majdnem minden háztartás elengedhetetlen része a számítógép, akkoriban örültünk, ha vonalas telefont kaptunk, ma pedig a mobiltelefon előfizetések száma meghaladja az ország lakosságának számát. Megjelent egy új kategória, a táblagép.

Ezekhez az új eszközökhöz társulnak még az egyéb dolgaink, konyhapult, íróasztal, munkapad, stb.

Képzeljük el, hogy eddig a multifokális lencsénkkel be kellett célozni a különböző távolságokat, most viszont természetes, kényelmes fejtartással látunk közelre is és karnyújtásra is egyaránt!

Ugye mennyivel egyszerűbb lehet így a szemüveg használata?

Az Essilor kifejlesztette a legújabb multifokális lencsét, amely tényleg olyan ígérettel szeretne eljutni új tulajdonosához, hogy nem kell alkalmazkodni hozzá. Egy sherpa a szemünknek, egy igazi segítség, aki úgy segít, hogy észre sem vesszük.

Az alábbi bemutatkozó filmünk segít elképzelni, hogy milyen az élet az új Varilux X lencsével, és egy igazi szemüveges, Kautzky Armand a narrátor. Ha valaki, hát ő tudja, hogy mennyit ér egy jó szemüveglencse 🙂

Share

Az új Varilux X lencséket a Varilux Mester optikákban érhetik el egyelőre, és mi, az M optika is ezzel a címmel rendelkezünk, így üzletünkben is megvásárolhatja bevezető áron.