Felnőtt szemészet

Felnőtt szemészet

Akár hétvégén, vagy nyitvatartási időn kívül is bejelentkezhet

Bejelentkezhet szemvizsgálatunkra online is. Ön megadja a kiválasztott időpontot, és egy napon belül visszajelzünk Önnek, az időpontfoglalásról

Bejelentkezem online

Szemvizsgálat

Szemüveges páciensek vizsgálata, szemüveg ellenőrzés, új szemüveg rendelése mellett elvégezzük a teljes körű szemészeti szűrővizsgálatot is szürkehályog, zöldhályog irányában. Belgyógyászati betegségek – pl. magas vérnyomás, cukorbetegség – szemfenéki szövődményeit figyeljük, ellenőrizzük. Munkahelyi és gépjárművezetői alkalmassági vizsgálatokat végzünk. Gyulladásos, allergiás szempanaszok ellátását is biztosítjuk.

felnott-szemeszet

 

Kontaktlencse+vizsgálat

Napjaink kontaktlencséi modern választási lehetőséget nyújtanak a látáskorrekcióra szoruló emberek számára. Egy alapos látásvizsgálat után a szem elülső szegmensének vizsgálata következik, melynek során megállapítjuk, hogy alkalmas-e kontaktlencse viselésére. Ma már a legkorszerűbb, magas oxigén-áteresztésű, nagyon vékony, ezáltal minimális idegentest érzetet keltő lágy kontaktlencsék (napi, havi, színes, tórikus) állnak rendelkezésre, mellyel megőrizhető szemünk épsége persze ehhez elengedhetetlen a rendszeres kontroll vizsgálat és konzultáció. Fedezze fel a kontaktlencse viselés szabadságát! Ma már nincs lehetetlen!

 

Bejelentkezem szemvizsgálatra
A closeup portrait of a young happy woman with beautiful eyes. Fashion and beauty concept in studio.

 

NEMCSAK FIATALOK HORDHATNAK KONTAKTLENCSÉT!. Ha elmúlt már 40 éves és szeretne kontaktlencsét viselni úgy, hogy minden távolságra élesen lásson, akkor a megoldás a MULTIFOKÁLIS kontaktlencse!

Nem utolsó szempont az sem, hogy a kontaktlencse viselés esetén Ön is bátran válogathat a legdivatosabb napszemüvegformák között, hiszen látása a kontaktlencsével ugyanolyan tökéletes lehet, mint korábban a szemüvegével volt.

Szemvizsgálatra bejelentkezés

Bejelentkezem szemvizsgálatra
szemvizsgalat-es-optometria_design_03

Szemvizsgálat

dr-nagy-zsuzsanna

Dr. Nagy Zsuzsanna
gyermek- és felnőtt szemész
Hétfő: 15-18 óráig

szemvizsgalat-es-optometria_04

Optometria és kontaktológia

toth-brigittal

Tóth Brigitta
Kedd: 10-13 óráig
Csütörtök: 14-18 óráig
Szerda, péntek: 10-14 óráig
Szombat: 9-13 óráig

szakorvosi-rendelo-bejelentkezes

Szakorvosi rendelő

Szemvizsgálatra bejelentkezés:

06 1 257 84 08

06 20 49 96 455

bejelentkezes-szukseges

Fontos

A vizsgálatokhoz előzetes bejelentkezés szükséges.

A vizsgálatok díja:

  • Dr. Nagy Zsuzsanna vizsgálatára: 12.000 Ft, melyből 5.000 Ft levásárolható üzletünkben
Share This Post